Die dag in het asiel: Angel

Angel is een Duitse Staande Langhaar. Ze is lief en heel erg speels.

Angel

Ze luistert ‘redelijk’: zo kan ze liggen op commando, maar het begrip ‘niet trekken’ is haar vreemd.

Ze speelt graag met de bal (snapt ‘los’ niet zo goed) en aanziet egels ook als ballen:

Hedgehog

Godzijdank was deze lama er sneller bij dan de Duitse Staande.

Angel

Angel wordt opgevangen door het Dierenasiel in het Gentse citadelpark in afwachting van een wandelaar of beter nog, een liefdevol baasje.

5 thoughts on “Die dag in het asiel: Angel

  1. Ik vind het geweldig te ontdekken dat er nog iemand voor Angel ‘reclame’ maakt.. zelf ben ik ook “hondenwandelaar” in het Citadelpark, sinds ik (ik denk dat Angel sinds mei afgestaan werd..) haar ken, is het zeer moeilijk nog met een andere hond te gaan wandelen, maw ik heb al een serieuze band met haar, ai ai! Jammer genoeg kan ik haar niet adopteren (woon in apartement, centrum gent, mag ook geen hond houden) en ik denk dat iemand (liefst met een tuin) haar superblij zou knn maken… Duitse Brakken (of Staanders) zijn enorm lieve en loyale beesten. Btw in de vijver zwemmen vindt Angel ook leuk… maar het is erg om haar terug naar haar kooi te brengen, volgens mij heeft ze n beetje claustrofobie 🙁

  2. ik vind het heel tof dat je bent gaan wandelen en we overwegen later ook honden uit het asiel te adopteren

Comments are closed.